tiistaina, heinäkuuta 04, 2006

Terveisiä Pohjanmaalta

Muuttokuorma Helsingistä saapui Seinäjoelle lauantaina. Ihme juttu, että ei tullut yhtään haikeat fiilikset kun Helsingin koti jäi taakse. Ehkä tää Italiaan muutto jotenkin vielä tuntuu niin epätodelliselta, että sen tajuaa vasta sitten kun sinne oikeasti pääsee.

Ekat päivät täällä Seinäjoella on mennyt ihan rennosti, oon vain nauttinut auringosta ja ihanasta kesäsäästä. Toki jotain tekemistä oon saanut kun mut on pestattu täksi "väliajaksi" meidän perheen kokiksi, saa äiti vähän pitää lomaa siitä puuhasta :) Ainakin tähän saakka on mun keitokset ihan hyvin maistuneet joten ehkä mulla ei ookkaan ihan peukalo keskellä kämmentä ruoan laitossa ;).

Postikin voi joskus yllättää iloisesti..Viime viikolla lähti mun laukku Pasilasta kohti Italiaa ja mulle sanottiin, että noin 12 päivää kestää siihen että laukku on perillä. No, tänään sain kuitenkin tiedon, että laukku oli jo saapunut perille Italiaan. Hieno juttu :)

Peukut pystyyn tänään Italian puolesta jalkapallossa!!

4 kommenttia:

Paperivuorineuvos kirjoitti...

ONNEA MATKAAN! Tiedän miltä Sinusta tuntuu. Tosin siitä, kun itse muutin Italiaan, on jo 21 vuotta. Matkustin bussilla koko matkan Veronaan asti, josta otin junan tänne Anconaan. Matkatavaroita oli rutkasti, mukanani oli myös ompelukone. Ja osa tuli postissa myöhemmin.
Mm. kaikki kirjani.
Se oli kyllä ikimuistoinen matka, kun melkein joka pysähdyspaikalla oli joku tuttu moikkaamassa. Ensin Turussa ja sitten Tukholmassa ja viimein Veronan asemalla entinen työtoverini, joka oli jo asunut joitakin vuosia Italiassa, pienen tyttärensä kanssa.
Ja sitten perillä Anconassa nykyinen mieheni.

Mari kirjoitti...

Kyllä se taitaa nykyaikana ollakin helppoa kun lentokoneella pääsee nopeasti ja joskus jopa edullisestikin :).
Mukavaa ja aurinkoista viikkoa Anconaan!

Paperivuorineuvos kirjoitti...

Joo, olishan silloinkin toki päässyt lentokoneellakin, mutta kun siihen bussimatkaan sain niin ison alennuksen kansainvälisellä presssikortilla, että se oli melkein ilmaista. Tein sen muutaman kerran, mutta sitten alkoi tympiä, kun aina ne samat maisemat ja ruuat pysähdyspaikoissa, ja aikaakin siihen meni kolme vuorokautta.
Mukavaa ja vähäsateista viikkoa sullekin. t. Ritva
PS. Mihin päin Italiaa olitkaan tulossa?

Mari kirjoitti...

Milanoon olen suuntaamassa nyt ainakin alussa. Se on ehkä mun kannalta paras paikka löytää jotain työtä. Toivottavasti :) Mutta näin kesähelteillä ois varmaan huomattavasti mukavempaa olla jossain muualla päin Italiaa..

Täällä pohjanmaallakin on helteet jatkunut koko viikon ja lämpömittari näyttää melkein + 30 päivisin.