maanantaina, kesäkuuta 26, 2006

Vika työviikko!

Viimeinen maanantai töissä melkein ohi ja jäljellä enää 4 päivää..Aika hassulta tuntuu, että sitten musta tulee ihan virallisesti työtön :) Lauantaina jätän jäähyväiset Helsingille ja suuntaan pohjanmaalle heinäkuun 13.päivään saakka.

Mutta taitaapa ne ensimmäiset viikot Italiassa tuntua melkein työltä, kun pitää hoidella paperiasiat yms. kuntoon ja päivät kuluu kielikoulussa. Joten paikallaan en varmaan paljon ehdi olemaan. Mun pääparka on kyllä varmaan alussa ihan sekaisin, kun tää italian kielen taitokin on vielä niin kauhean huono. Jospa sitten elokuussa pääsisi jonnekin ihan vaan olemaan tekemättä mitään! Sen jälkeen alkaakin sitten työnhaku. Yksi haastattelu on jo tiedossa, täytyy toivoa että se poikisi jotain töitä!

Tänään kävin ostamassa itse itelleni läksiäislahjan. Töissä kun eivät osanneet päättää mitä ostaisivat mulle, niin sain luvan käydä ostamassa itselleni sadalla eurolla mitä haluan. Ruokatunnilla käväisin shoppailemassa Arabiaa ja Iittalaa kassikaupalla, niitä kun ei itse raaski ostaa koskaan. Sinänsä ei kovin fiksua ostaa lisää tavaraa kun vanhatkin pitäs jollain keinolla saada Italiaan ;)

Ei kommentteja: