tiistaina, heinäkuuta 11, 2006

Pakkauksen aloittelua...

Nyt alkaa olla lähtö sen verran lähellä, että piti kaivaa laukut komeroista. Mun tilaihme matkalaukku, jolla toin Saksasta vaihdosta palatessani ihan kamalan määrän tavaraa, näyttikin nyt yllättävän pieneltä. Ihmetyttää millä olen aikoinani siihen niin paljon tavaraa saanut tungettua?! Ja kaiken lisäksi silloin oli vielä talvi ja talvivaatteet vie paljon enenmmän tilaa kun kesävaatteet!

Toisekseen tavarat, joita olin ajatellut laittaa käsimatkavaroihin ei todellakaan kaikki niihin mahdu ja painavatkin reippaasti yli kymmenen kiloa..Voihan nyt..

Jotenkin tuntuu, että laukut tulee pakattua ja purettua aika monta kertaa ennen torstaita ;). Taidan tästä jatkaa tyhjän matkalaukun tuijottamista ja yrittää hahmottaa että miten ne tavarat saisi sinne mahtumaan..

2 kommenttia:

Paperivuorineuvos kirjoitti...

Tuli mieleen sekerta, kun lähdin takaisin Italiaan myytyäni kämppäni, ja oli tosi paljon tavaraa mukana. yli 20 kiloa ylimääräistä, ja siitä puolesta jouduin maksamaan. Pienet ylitykset ne yleensä katsoon sormien läpi. Mutta jännittävä tilanne sattuikin Italian päässä. Olin näet ostanut herkkuja Stockmannin alakerrasta ja ne oli pakattu siististi pahvilaatikoihin.
Roomassa tulli pysäytti minut, ja halusi nähdä, mitä laatikoissa oli.
Vastasin, että mustaa leipää, josta te ette tykkää. (Ei ollut totta, siellä oli mm. siian mätiä ja muuta selllaista, mitä Italiassa ei saa.) Yksi tullimiehistä sanoi: -Kuka niin on sanonut! No, minä kaivoin käsilaukustani avatun hapankorppupaketin ja tarjosin kierroksen ja enää ei tarkastettu mitään. Suurin huolena aiheeni oli, että miten saan ne pahvilaatikot Anconaan, jos ne rupeaa niitä availemaan. Kyllä me naurettiin yhden Liisan kanssa tullista pois päästyämme.

Mari kirjoitti...

Hauska juttu :) Täällä pakkaukset jatkuu kuumeisesti..