torstaina, toukokuuta 11, 2006

Korjaus

Nyt asetukset on vaihdettu niin että tänne pääsee kommentoimaan ilman rekisteröitymistäkin :)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Hyvä, odottelinkin jo et pääsen kommentoimaan. Tossa kielenoppimisasiassa voin ainakin rohkaista sua - italialaisethan eivät tunnetusti puhu kovin hyvää englantia, joten kielen oppii välttämättä. Hyvä, jos sulla on jonkunlainen kuva kielestä etukäteen, silloin kun itse olin 17-vuotiaana vaihto-oppilaana Italiassa en osannut aluksi mitään, siis en MITÄÄN. Varmasti oletkin jo kierrellyt Italiaa ristiin rastiin, juuri pohjoisessa on niin paljon nähtävää. Puhutteko muuten miehesi kanssa italiaa vai englantia? Tunnetko jo hänen ystäviään? Vaaleille tytöille saattaa olla hankalaa saada tyttökavereita Italiassa, tai näin olen kuullut. Omat kokemukset kyllä ovat päinvastaisia tästä asiasta.
Nyt täytyy mennä, mutta palataan asiaan :)
V

Mari kirjoitti...

Hei englantia puhutaan mutta eiköhän se kieli vaihdu kun italian oppii paremmin!Kaikenlaista juttua sen maan daameista on tullut kuultua, mutta ainakin kaikki ketä oon tähän mennessä tavannut on olleet tosi ystävällisiä :)

Rita Maestra kirjoitti...

Ciao bella

Onnea Italiaan menoon ja kaikkeen. Vietin aikanaan yhden kesän Milanossa lasta hoitamassa. Olen kieltenope, tuorein blogini on Rita Mentor, vaikka nyt olenkin liikkeellä Maestrana:)

Oletko käynyt Jura Jukolan blogissa? Suosittelen. Ruggi a Turku kirjoittaa italiaksi Suomessa. Molemmat löytyvät blogilistalta. Sitten on Keksi ja Arkitehtiblogi. Niiden kirjoittajat ovat naimisissa Italiassa. Ai niin, noihin kaikkiin pääsee sen blogini sivulinkeistä joihin tämä nimimerkkini sinut vie.

Maurelita kirjoitti...

Ciao bella !

Tervetuloa ulkosuomalaisten blogittajien kaikenkarvaiseen joukkoon...

Odotamme innolla jatkoa,

Terveisin Pariisista =)

Mari kirjoitti...

Hei, kiitos ja mukavaa viikonloppua Pariisiin!

Mari kirjoitti...

Kiitos Rita blogivinkeistä! Täytyy käydä tutustumassa heti kun aika antaa myöden :)

Anonyymi kirjoitti...

Your are Excellent. And so is your site! Keep up the good work. Bookmarked.
»

Anonyymi kirjoitti...

Hallo I absolutely adore your site. You have beautiful graphics I have ever seen.
»