keskiviikkona, marraskuuta 25, 2009

TVkaista

Olen nyt muutaman päivän testannut TVkaistaa, jonka kautta voi kautta voi katsoa suomalaisia tv:tä ulkomaillakin. Aivan loistava! Kuinka olenkaan kaivannut kaikkia tv-sarjoja kuten Täydellisiä Naisia, CSI:ta yms, joita voisi katsoa ilman dubbausta ja nyt se on mahdollista. Dubattuina ne ei vaan ole minusta sama asia! Tässä linkki palveluun: http://alpha.tvkaista.fi .

Taidankin siirtyä ny tästä sohvalle katsomaan Täydellisiä naisia ja Matkapassia :) Kiitos TVkaistasta minulle vinkanneelle ihanalle bloggaajalle!

3 kommenttia:

-S- kirjoitti...

Prego ;)

Sateenkaari kirjoitti...

Reilu vuosi sitten minulla oli TV-kaista kahden viikon kokeilussa.
Tosi hieno juttu ulkosuomalaisille.Ja voit katsoa ohjelmat silloin,kun sinulle itsellesi sopii.Nehan ovat nauhoitettuja.
Minulle ei vain jaanyt aikaa katsella suomen televisio-ohjelmia siina maarin,etta olisi kannattanut tilta tuo paketti.Hintahan ei ole kallis.Turkin televisiosta tulee niin paljon hyvaa ohjelmaa,ja Kauniit ja rohkeatkin ovat jo jaaneet unholaan.Salkkarit voisiş katsıoa netista ,mutta ei tule enaan niitakaan katsottua.
Mutta sellaisille,jotka haluavat Suomen TV-tarjonnan,niin kannattaa tutustua tuohon.

ebrufin kirjoitti...

Minulla on kanssa TV- kaista ollut nyt parisen viikkoa "kokeilussa". En ehdikaan katsoa sita! Meilla tulee telkusta niin hyvaa ohjelmaa, ja lisaksi on ulkomaankanavia vaikka miten.