keskiviikkona, marraskuuta 18, 2009

Saapas Shoppailua

Olen viime vuosina ostanut useamman parin saappaita, jotka joko eivät olekaan hyvät jalkaan tai eivät muuten vain miellytä enää. Tästä tuloksena kaappi täynnä saappaita, joita en juuri koskaan käytä. Omaa syytänihän tämä on koska olen niitä ostanut sen enempiä miettämättä varsinkin jos hinta on ollut edullisempi!

Tänä vuonna päätin sijoittaa uusiin saappaisiin hiukan enemmän ja etsiä saappaat jotka varmasti olisivat vielä käyttökelpoiset vuosienkin kuluttua. Pitkällisen etsinnän jälkeen päädyin D&G saappaisiin, jotka oli vielä alessa joten raaskin ne ostaa. Muuten ei olisi tullut mieleenkään. Laatu on kyllä aivan muuta muihin saappaisiini verrattuna ja näillä jopa pärjää Suomen pakkasissakin, sen verran lämpöisiltäkin tuntuvat. Ainut mihin täytyy tottua on 10 cm:n korko..Eipä tuo haittaa koska en ole muutenkaa mikään kovin pitkä :) Toivottavasti tämä ostos maksaa itsensä ajan kanssa takaisin! Seuraavaksi suuntaankin sitten Milanoon kun siellä on alennusmyyntien aika..:) tässä alla onnettoman pieni kuva saappaista.

Mitäs te olette shoppailleet viime aikoina :)?

2 kommenttia:

-S- kirjoitti...

Tosi mageet saappaat. Oli varmasti aika hintavat, eh.
Mà yritàn epàtoivoisesti etsià tarpeeksi isoja saappaita itselleni ja ilman korkoa...ei ole helppoa!

Mari kirjoitti...

Ne oli aika reilussa alessa joten ei niille niin kamalasti jäänyt hintaa onneksi. Muuten en olisi kyllä raaskinut ostaa. Kyllä vähän huimaa kun ne laitan jalkaan kun on niin korkeat korot :) Onnea kenkien etsintään!