tiistaina, elokuuta 22, 2006

Tyoviikko alkoi!

Arki on alkanut Milanossa eli talla viikolla alkoi siis mun varsinainen tyourakka, joka kestaa huimat 2 viikkoa! Eilinen ja tama paiva on mennyt aika rauhallisissa merkeissa..Puhelin ei juuri soi, faksi on ihan hiljaa ja nyt kun viime viikon postikin on selvitetty, pitaa oikein miettia mita sita seuraavaksi tekisi. Kello on nyt 16.45 eli viela 45 minuuttia olisi tasta paivasta jaljella, mikali tanaan paasisin ensimmaisen kerran lahtemaan kotiin silloin kun tyoajan pitaisi paattya. .Jos tata paivaa ei lasketa mukaan, on mulle kertynyt 3 tyopaivan aikana 4 tuntia ylitoita. Ja niista ei taalla makseta mitaan. Vaikeinta taalla on kylla varmaan tottua naihin pitkiin tyopaiviin ja siihen, etta useimmiten toista ei paase lahtemaan kun varsinainen tyoaika paattyy. Illalle ei kylla kamalasti vapaa-aikaa jaa, jos kotona on noin 19.00 - 20.00! Itseasiassa mun tyokaveri eilen neuvoi, etta ei kannata suotta aamulla tulla niin aikaisin kun pitaisi, koska kotiin ei kuitenkaan paase ajoissa lahtemaan. Otin neuvosta vaarin ja tana aamuna tulinkin toihin perati 15 minuuttia myohassa :).

Tallakin viikolla Milano on viela aika hiljainen lomien vuoksi, monet liikkeet ja ravintolat pitavat viela ovensa suljettuina taman ja ensi viikon. Ruokatunnillakin on melkein vaikeuksia loytaa ravintola, jonne voisi menna lounastamaan!

Taman viikon toisena projektina on uusien kenkien loytaminen, vanhoilla on taalla Italiassa nyt kavelty niin paljon etta ne on melkein puhki kuluneet..Tietaako joku missa Milanossa on parhaimmat kenkien shoppailupaikat :) Duomon ymparistolla ei ainakaan ja Corso Buenos Airesillakin on mun mielesta aika vahan kenkakauppoja. Taytyy kylla tunnustaa, etta aika huonosti on tullut tutustuttua uuteen kotikaupunkiin, mutta se johtuu varmaan siita, etta loppuviimein en ole tainnut kovin paljon viettaa aikaa taalla kun viikonloputkin ollaan aina muualla. Tietenkin tarkeimmat nahtavyydet on nahty yms. mutta kaupunkiin lahemmin tutustuminen on jaanyt vahalle. Taytyisi kai ottaa kartta kateen ja lahtea kierrokselle!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Mielenkiinnolla olen seurannut blogiasi, koska minun haaveenani on lähteä Italiaan (mahdollisesti juuri Milanoon) töihin tai vaihtoehtoisesti vaihto-opiskelemaan, kunhan ensin opin kielen. Minulla on italialainen poikaystävä, joka opiskelee Milanossa. Tulikin mieleeni kysyä, voisimmeko vaihtaa sähköpostiosoitteita tulevaisuuden varalta ja muutenkin, jos jotakin kysyttävää tulee? :)

Oma sähköpostiosoitteeni on kukurukukukuu@hotmail.com, toimii myös Messenger-tunnuksena.

Toivottavasti viihdyt työpaikassasi ja saat sieltä hyvää kokemusta :)

Anonyymi kirjoitti...

Kuolasin juuri toissapäivänä Corso Buenos Airesilla kenkäkaupoissa, olin Liman aseman nurkilla... Pahus, löysin yhden tosi hyvän kenkäkaupan viime reissulla, mutta nyt en millään löydä sitä kartalta.