tiistaina, lokakuuta 20, 2009

Haaste ja TunnustusSain ylläolevan tunnustuksen ja haasteen Amienilta sekä Pippurilta. Kiitos paljon vaikka olenkin viimeaikoina ollut varsin laiska bloggaaja :) .

Haaste menee seuraavasti:
Kun tämän palkinnon saa niin täytyy tehdä seuraavat 7 kohtaa:
Kiitä sitä jolta sait tunnustuksen
Kopioi kuva ja liitä blogiisi
Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä
Anna tunnustus seitsemälle
Linkitä nämä blogissasi
Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta

1. Kaikista uusin: minustat tulee täti toisen kerran ensi keväänä!

2. Aiemmin olin varsinainan bilehiiri, tanssijalkaa pakotti joka viikonloppu..Nykyisin viihdyn paremmin kotosalla tai illallisella mukavan porukan ja hyvän ruoan seurassa.

3. Kärsin korkean paikan kammosta joka hiukan haittaa uutta lasketteluharrastustani ja siitä syystä pysyttelen helpoimmissa rinteissä.

4. Rakastan matkustamista ja toivon että ensi vuonna siihen on enemmän aikaa.

5. Eilen koin ensimmäisen kerran hienoisen maan tärähtelyn..Tuoli jolla istuin työpöydän edessä alkoi yhtäkkiä pomppimaan allani, en tiedä mikä muukaan se olisi voinut olla. Kuulemma silloin tällöin täälläkin mahdollista.

6. Minäkin kärsin bruksismista eli hampaiden öisestä narskuttelusta ja nukun siitä syystä monina öinä mukava muovinen hammassuoja suussa.

7. Minulla on todella huono muisti :)

Haasteen ja tunnustuksen laitan eteenpäin seuraaville bloggaajille
Miia , Elvira , Sitruunaiselle , Elisabeth , Karkki , Char sekä Eloveena.

1 kommentti:

ms kirjoitti...

Voi, suurkiitos haasteesta ja tunnustuksesta! :)) ihania paljastuksia, tosi kiva päästä vähän kurkkimaan salaa toisen elämään ;))Oi, maan tärähtely voi tuntua jopa pelottavalta! Kun ei siihen ole niin tottunut.. Ja toi viimeinen oli mielenkiintoinen,mäkin teen tota usein ja hammaslääkäri on vihjaillut samaa, mutta ei vielä olla ruvettu tuumasta toimeen. Hurjasti terkkuja!!!