maanantaina, heinäkuuta 13, 2009

Ciao!

Hei vaan pitkästä aikaa :) Täällä Bresciassa edelleen ollaan! Kevät ja alkukesä meni muuttoa tehdessä sekä Suomen ja Italian väliä matkustellessa kun isoäitini nukkui pois pitkän sairastamisen jälkeen. Verkkokauppani on myös pitänyt kiireisenä viimeiset kuukaudet. Joskohan sitä nyt taas alkaisi kirjoittelemaan useammin.

Mukavaa edistystä täällä olossa on se, että olen vihdoinkin alkanut uskaltautumaan liikenteeseen yksin autolla. Tähän asti se on ollut aika suuri kynnys kun täällä on niin paljon liikennettä ja liikaa ihmisiä, jotka ajaa tosi huonosti ja muista välittämättä. Nyt se kynnys on alkanut madaltua 3 vuoden jälkeen, oli jo aikakin eikös vain!

Komeampi osapuoli on myös vihdon vapaampi ylopistosta kun kesälomat lähestyy ja viikonloppua vietettiinkin Gardalla rannalla aurinkoa ottaen. Tämä kesä on kyllä ilmojen puolesta ollut varsin kiva, usein iltaisin ukkoskuuroja joten eivät ole liiat helteet vielä vaivanneet. Nyt heinäkuun lopulle niitä on kai sitten luvattu! Sopivasti kun ensi viikon lopulla meille on tulossa Espanjasta vieraita :) Mutta onneksi he ovat Madridissa helteisiin tottuneet!

Elokuun alusta olisi tarkoitus karata lomallekin jos löytyisi sopiva äkkilähtö Kreikkaan tai vaikka Turkkiin. Tai sitten otetaan auto alle ja suunnataan kohti Kroatiaa!

Artic Designissa on kesäalet menossa myös, kaikki tuotteet -15% heinäkuun loppuun saakka! Jos tunnette henkilöitä jotka pitävät suomalaisesta designista niin laittakaan sana kiertämään, osoite on siis www.articdesign.it .

2 kommenttia:

Paperivuorineuvos kirjoitti...

Hei, Mari,

Oletko huomannut, että Mansikka-lehti on nykyään osoitteessa:
http://mansikat.vuodatus.net. Ollut itseasiassa jo pitkään. Hyvää kesän jatkoa sinne Pohjois-Italiaan. Kävin minäkin mieheni kanssa kerran Bergamossa.
Terveisin Ritva

Mari kirjoitti...

Hei Ritva, käyn useastikin Mansikan sivuilla!
Mukavaa kesän jatkoa ja lomia teillekin sinne, terveisin Mari