torstaina, joulukuuta 04, 2008

Joulun odotusta

Edessä on tänä vuonna joulu Italiassa ja kodin koristelu on jo täydessä käynnissä. Käväisin marraskuussa Suomessa ja raahasin sieltä mukanani ison kassillisen kaikkea jouluun löytyvää :) Saas nähdä mitä jouluun tänä vuonna kuuluu, toivottavasti ainakin paljon lunta! Siihen voisi olla jopa mahdollisuuskin, koska joulua vietämme Vallecamonicassa. M.n veli menee naimisiini parin viikon päästä ja ovat innoissaan päättäneet kutsua koko porukan uuteen kotiin syömään joulupäivänä! Mä taidankin olla kokkausvuorossa aattoiltana ;)
Yritystoiminnan kehittely on täydessä käynnissä ja yritän saada päätettyä mitä tuotteita otan tuotevalikoimaani. Asiaa ei nopeuta ainkaan se että erinäisten kuvastojen saamisessa tuhrautuu joskus liikaakin aikaa. Suomesta ne tulevat varsin nopeasti, mutta paikallisilta niitä saa odottaa muutaman viikonkin. Kärsivällisyytta kysytään! Lisäksi yritystoiminnan käynnistäminen Italiassa ei ole minulle ennestään tuttua, joten kaikenlaista selvitettävää on yllin kyllin mutta onneksi anoppivanhemmista on tässä suuri apu, heillä kun on oma yritys!

Mukavaa itsenäisyyspäivän odotusta!

2 kommenttia:

Signorina M kirjoitti...

Hei!

Olisi mielenkiintoista kuulla enemmänkin tuosta yrityksen perustamisasiasta.. Minkälainen yritys sinulla on suunnitelmissa? Onnea ja menestystä yritystoimintaan! :)

Löysin sinun blogisi jokin aika sitten, ja ihmettelin juuri sitä, että kirjoitukset ovat loppuneet.. Olen itse juuri muuttanut Milanoon ja yritän imeä kaikenlaista tietoa Italiasta ja italialaisista kuin pesusieni. Myös kielen opiskelu on meneillään.

Mari kirjoitti...

Hei, yllättäen liiketoiminta liittyy suomeen ja italiaan. Enempää en vielä halua paljastaa mutta kunhan projektini on valmis, julkistan tiedot :)

Missä päin Milanoa asustelet? Tsemppiä kielen opiskeluun!!