perjantaina, kesäkuuta 29, 2007

Zzzzzzz, Zanzare..

Kesan mukana ovat saapuneet myos hyttyset Milanoon..Taalla ne vain on 10 kertaa ilkeampia ja aanekkaampia kuin Suomessa! Suomessa hyttysen pistot on aina aiheuttaneet mulle kohtalaista kutinaa, mutta ne oli pienta verrattuna niihin kutiseviin paukuroihin mista taalla karsin. Lisaksi tuntuu, etta taalla hyttyset on varsin rakastuneita muhun koska kukaan muu ei tunnu saavan laheskaan niin paljon pistoksia kuin mina. Yleensa niita loytyy vahintaan 10. Parina viime yona olen tainnut olla onnekas kun uusia pistoksia ei ole ilmestynyt!

Tavallisten hyttysten lisaksi Milanosta on loydetty myos tiikerihyttysia, jotka ovat alunperin Aasiasta lahtoisin. Toivottavasti eivat kanna mukaan tauteja, joita sitten levittavat...

Ensimmaisen kerran kun kavin taalla laakarissa viime syksyna, alkoi vahan naurattamaan..Laakari on kaynyt kerran Suomessa lomalla ja kovasti paivitteli minulle miten paljon hyttysia Suomessa on. Ei millaan uskonut kun sanoin, etta mina puolestaan en ole koskaan nahnyt niin paljon hyttysia kuin taalla :).


Ei kommentteja: