perjantaina, joulukuuta 15, 2006

Viikonlopun odotusta

Taas on yksi tyoviikko takana ja enaa yksi edessa ennen lomalle lahtoa :) Melkein sain lomapaivan tastakin paivassa, eilen viela uhattiin 24h kestavalla valtakunnallisella liikennelakolla ja jos se olisi kokonaisuudessaan toteutunut, olisin saanut viettaa taman paivan kotona. Joulukuun aikana ainakin taalla Milanossa on lakkoiltu kolmena perjantaina, mutta onneksi kuitenkin ruuhka-aikana aamulla ja iltapaivalla-alkuillasta ovat metrot kulkeneet joten toihin paasyssa ei ole ollut ongelmia.

Syy naihin liikennelakkoihin on kuulemani mukaan se, etta vihdoin ja viimein 2 vuottta sitten bussikuskeille yms. luvattiin palkkoihin n.100 euron korotuksen/kk, ei naita luvattuja palkankorotuksia ole nakynyt ja kahdessa vuodessa tuosta kertyy jo aikamoinen summa rahaa. Lisaksi tyovuorot ovat liian pitkia eika taukoja ole riittavasti. Joten ei taalla kuitenkaan ihan syytta lakkoilla! Harmi on vain se, etta lakot osuvat aina perjantaille jolloin se vaikuttaa monien ihmisten viikonloppusuunnitelmiin.

Viikonloppuna menen Bresciaan ja silla valin kun toinen puolisko lukee maanantain tenttiin, hoidan itse kaikki jouluvalmistelut, teen paketit ja kirjoittelen kortit kun viikolla ei tunnu aikaa koskaan loytyvan. Ja vihdoin ja viimein laitan niita kuvia tanne blogiin :) Huomiseen!

Ei kommentteja: