perjantaina, syyskuuta 29, 2006

Buona sera

Hei taasen, aika laiskasti on tullut kirjoiteltua tanne mutta taa tyottoman elama ei ole niin kovin mielenkiintoista ;)
Kiitokset Niinalle ja Elisabetille ihanasta paketista, siita riittaa nauttimista pitkaksi aikaa!
Vahan uusia tuulia puhaltaa tyorintamallakin, tanaan olin haastattelussa joka meni tosi hyvin ja etenin viimeiseen vaiheeseen joka on maanantaina. Pitakaa peukkuja, silla paikka vaikuttaa tosi hyvalta! Paasin haastatteluun siita ansiosta etta suomalainen ystavani Sanna on toissa samassa yrityksessa ja toimitti ystavallisesti cv:ni eteenpain. Grazie mille! Hyva mieli jai siitakin, etta haastattelijat kehuivat kovasti italian kielen taitoani, jota itse en pida kovin kummoisena talla hetkella. Mutta ehka melkein 3 kk:n oleskelu taalla on tuottanut tulosta!
En millaan uskoisi etta 3 kuukautta taalla on kohta takana, aika on mennyt tosi nopeasti vaikka tyottoman aika kaykin valilla pitkaksi..Mutta kivaa on ollut ja en kadu etta olen tanne lahtenyt. Toki kavereita ja perhetta on valillla kova ikava! Ja ruisleipaa kanssa ;) Lapin Kultaa loydettiin kuitenkin Coop:sta tanaan!
Kavin myoskin Questurassa torstaina hakemassa oleskelulupaa ja sain sen vuodeksi eli saan oleskella taalla laillisesti ensi syyskuuhun saakka! Olin kuullut niin paljon negatiivisia asioita oleskeluluvan hakemisesta Italiassa, etta vahan jannitti menna sinne. Olin jonossa 7.30 aamulla, toimisto avattiin n. 8.15 ja 10.00 olin sisalla. Olin jo menettaa toivoni, koska hakiessani vuoronumeroa, edessani oleville sanottiin etta vuoronumerot sille paivalle on loppu..Kysyin kuitenkin viela itse ja kavikin ilmi etta vuoronumerot oli loppu ainoastaan EU:n ulkopuolelta tuleville ja EU:n kansalaisille numeroja oli viela jaljella, koska meille siella oli erillinen palvelutiski. Itse asiointi toimistossa kesti noin puoli tuntia ja n. 3 tunnin odottamisen jalkeen sain ensimmaisen oleskelulupani. Muutenkin palvelu toimistossa oli yllattavan ystavallista.
Nyt taidan lahtea unten maille, hyvaa yota taalta bresciasta!

1 kommentti:

Katja kirjoitti...

Terveisiä Leccestä!