lauantaina, elokuuta 05, 2006

Tyohaastattelu

Maanantaina olisi edessa tyohaastattelu :) Kyseessa on tosin vain muutaman viikon pituinen tyosuhde, mutta parempi sekin kuin ei mitaan. Firma on monikansallinen yritys, joka tarvii respaan sijaista. Olin aika yllattynyt kun sielta soitettiin mulle, olivat saaneet mun tiedot tyovoimatoimistosta. Nopeaa toimintaa kun kavin tyokkarissa torstaina ja jo perjantaina soi puhelin.

Lisaksi maanantaina kavin lounaalla Marcon ja hanen pomonsa seka pomon tutun kanssa. Tama tuttu on toissa paikassa, jossa mahdollisesti myos tarvitaan tyontekijaa. Tosi auttavaista tuolta Marcon pomolta kun on alkanut kysella tuttaviltaan, josko joku ottais mua toihin. Toivottavasti jostain paikasta tarppaa!

Saatiin maanantaina myos kyseiselta pomolta kutsu Marokon kuninkaan syntymapaivajuhlille, jotka Marokon suurlahetysto jarjesti yhdessa hotellissa Milanossa. Pomo ei itse paassyt menemaan, joten me mentiin sitten hanen sijastaan. Saatiin kylla hieman tuijotusta osaksemme, koska erotuttiin joukosta aika hyvin mutta mitas siita..Poydat oli taynna ruokaa, joka oli tosi hyvaa, joten saatiin mahamme tayteen :)

Eilen oltiin Bresciassa ja vietettiin ihan rauhallinen ilta aperitivon merkeissa ja sit mentiin vuokraamaan leffa. Vuokrattiin Geishan muistelmat, mutta kun paastiin kotiin ja alettiin katsomaan leffaa, kavi ilmi etta sita ei voinut katsoa alkuperaisella kielella (englanniksi) lainkaan vaan italia oli ainut vaihtoehto..Argh..Eka kerta kun kavi taalla noin, yleensa enkun kieliset leffat voi aina katsoa alkuperaisella kielella. Joten leffa jai sitten katsomatta, koska mun italian taito ei viela riita siihen, etta jaksaisin keskittya leffaan, joka kestaa 140 min..

Nyt ollaan taas Edolossa ja ma oottelen toista silmalaakarista ja sitten lahetaankin valmistelemaan illallista. Aiotaan skipata illallinen vanhuksien luona ja syoda ihan kahdestaan :)

Mukavaa lauantai - iltaa!

1 kommentti:

Heliene kirjoitti...

Ciao.
Hi there. My name is Heliene and I'm from Brazil. I was doing some research about the IH Milano as I'm considering attending some classes during next month and I found your blog. I would love to hear more about your experience. How do you like the classes? Are you having a great time?
Grazie,
Heliene