tiistaina, elokuuta 29, 2006

Nakkaria ja siideria

Sunnuntaina oli mukava yllatys kun kaytiin Ikeassa ja loydettiin sielta Bottega Svedese, missa myydaan ruotsalaisia tuotteita. Mukaan sielta tarttui mm. siideria (joka maksoi vain yhden euron tolkki), nakkileipaa, juustoa ja karkkia. Ei tainnut jaada viimeiseksi kerraksi vierailu siella :).

Viimeinen tyoviikko on nyt menossa ja taytyy myontaa, etta henkaisen helpotuksesta kun perjantaina astun viimeista kertaa ulos tasta paikasta. Osa ihmisista on kylla mukavia(vaikka niidenkin mieli tuntuu muuttuvan kuin tuuliviiri), toiset taas aikamoisia tiukkapipoja. Lisaksi ihmiset tuntuvat olettavan, etta puhun taydellista italiaa, tiedan kaikesta kaiken, osaan korjata fakseja ja kopiokoneita yms. Eilen sain eteeni 12 sivuisen teknisen dokumentin, joka minun olisi pitanyt kaantaa italiasta englanniksi..Sain paivan aikana kaannettya 3 sivua ja tana aamuna kavin sanomassa, etta ei mun italian taidolla ihan viela tuollaisiin suoroituksiin kyeta. Olin aika hammastynyt kun ne edes oletti etta kykenisin moiseen. Tyohaastattelussa kun sanottiin, etta riittaa kun osaan vastata puhelimeen ja sahkopostiin.

Ensi viikolla on jo uusia haasteita edessa, maanantaille on sovittu jo kaksi haastattelua ja ainakin toinen niista vaikuttaa mielenkiintoiselta paikalta. Ainut huono puoli on se, etta siella tyokielena on englanti mika ei kylla vaikuta positiivisesti mun italian kielen kehitykseen.

Ei kommentteja: