tiistaina, elokuuta 15, 2006

Toita!

Niin siina sitten kavi , etta sain paikan jota varten kavin haastattelussa :) Olin toissa harjoittelemassa torstaina ja perjantaina, tan viikon lomailen kuten kaikki muutkin firman tyontekijat. Sitten alkaa varsinainen tyorupeama, joka kestaa 2 viikkoa. Jannittaa vahan miten se sujuu, silla perehdytys ei ollut mikaan kovin perusteellinen ja kaikilla oli kamala kiire ennen lomille lahtoa..Taytyy vaan toivoa etta tuo 2 viikkoa olisi suhteellisen rauhallista aikaa eika mitaan yllatyksia sattuisi.

Tyojat ja tapa tehda toita on vahan erilainen kuin mihin Suomessa on tottunut. Tyo itsessaan ei ole mitaan kovin vaativaa, puhelimeen ja sahkopostiin vastaamista, auto- ja hotellivarausten tekemista, kopiontia yms. Raskaaksi tyon tekee vaan pitkat paivat, tyoaika on 8.30 - 17.30 (ruokatauko on tunnin) ja se, etta pitaa parjata italialla kun tuo kielitaito on viela vahan hakusassa! Mutta hyvaa kokemusta varmasti saan ja seuraavaan paikkaa on sitten vahan helpompi menna.

Tassa kuulumisia pikaisesti, jatkan taas toisena paivana paremmalla ajalla!

3 kommenttia:

Maurelita kirjoitti...

Onnittelut työpaikasta !

=)

Anonyymi kirjoitti...

Moi Mari ja onnittelut työpaikasta!
Hyvin se varmasti sujuu! :)
Mä olen myös nyt ollut pari viikkoa uudessa työpaikassani kirjastossa ja oon viihtynyt erinomaisen hyvin! Onneksi, sillä tarkoitus olisikin olla siellä ihan pysyvästi...
Terveiset Lahdesta! -S

Mari kirjoitti...

Kiitos onnitteluista! Kirjoittelen sitten ensi viikolla mita kommahdyksia on paassyt sattumaan ;)