sunnuntaina, heinäkuuta 23, 2006

Kuulumisia

Hetki on mennyt siita kun ehdin viimeksi kirjottamaan. Suurin syy siihen on se, etta taalla mulla ei ole kotona nettia. Toivottavasti asia korjaantuu pikaisesti.

Ensimmainen viikko on mennyt mukavasti lukuunottamatta melkoisen lamminta ilmaa..Huhuh helletta. Kielikoulussa on ollu tosi kivaa, opettajat on nuoria ja asiansa osaavia ja muut ryhman opiskelijat on hirvean kivoja kanssa. Mun ryhmassa on saksalainen, puolalainen, japanilanen, sveitsilainen seka yllattaen yksi suomalainen :) Suomea ei kamalasti olla sorruttu puhumaan vaan ainakin koulun aikana yritetaan sitkeasti puhua italiaa vaikka se viela aikamoista sekoilua onkin.

Milanossa en ole ehtinyt viela juuri kayda shoppaamassa tms. Ma oon aina koulun jalkeen niin vasynyt kuumuuden takia etta ei vaan yksinkertaisesti jaksa lahtea mihinkaan.
Paikkareita on tullut nukuttua. Viikonlopuksi sielta kylla lahtee mielellaan pois että saa hengähtää hetkeksi.


Nyt ollaan Bresciassa ja eilen käytiin Gardalla uimassa, Padenghe-nimisessä paikassa. Ihanan viilentävää oli kyllä. Pohja oli kyllä vaan melkoisen kivinen, joten sai olla varoivainen ettei jalka lipsahtanut! Tänään varmaan mennään kanssa jonnekin pulikoimaan ja sitten illalla pitäs lähteä takaisin Milanoon kun huomenna on taas koulua.

Viime viikolla oltiin Edolossa missä oli ihanan viileätä, 20-22 astetta illalla. Ihanaa...Sunnuntaina käytiin tekemässä camminata gastronomica eli patikoitiin vuorilla ja aina välillä pysähdyttiin syömään. Pysäkkejä oli ainakin 6 :) Ruoka oli hyvää mutta tuo rämpinen vuorilla otti kyllä voimille, 5 tuntia...En tiä johtuuko kiipeämisestä mutta nyt mulla on oikeassa nilkassa toisella puolella ihmeellinen pallo joka ei lähe pois ollenkaan. Vaarallista tuo urheilu..

Tämä tältä erää, ens viikolla yritän kirjotella lisää!!

4 kommenttia:

Paperivuorineuvoksen pakinat kirjoitti...

Ciao, Mari, kiva lukea kuulumisiasi, ja mukavaa että kaikki on mennyt suht koht hyvin. Paitsi nyt tuo pallo jalassa. Toivotaan, että sekin hoituu pian pois. Tämä helle on kyllä tosiaan "tappavaa". Meidän ulkolämpömittari näytti 50 asetta, mikä on maksimi, mutta siihen oli varmaan paistanut aurinko. Sisällä on 31 astetta.

Anu kirjoitti...

Varo sitä nilkkaa, ettei käy niinkun mulla - mun pitää taas mennä lääkäriin kun tänään palattiin Susannan kanssa sieltä Dublinista ja 10 päivää siellä kinkkasin tän kipeen jalkani kanssa. Pahenee vaan koko ajan ja pelkään että akillesjänne napsahtaa justiinsa... :) Mutta ainakin sain kovasti huolenpitoa osakseni paikallisilta... ;)

Mari kirjoitti...

Terve :) Mites teidan reissu meni, mailaa mulle? Pallo nilkassa on vahan laskenut mutta kylla viela alkaa sattumaan jos kavelee pidempia reissuja..

Mari kirjoitti...

Hei Ritva,

Kauankohan sitä kestää että tuohon kuumuuteen tottuu..Mut onneksi tähän mennessä ainakin yöt oon saanut nukuttua ilman ongelmia!